Dataflex Bento desktop locker

€189,00 Excl. btw
€228,69 Incl. btw
Artikelnummer: 45.500 - 45.503
Levertijd: binnen 4 werkdagen

Dataflex Bento desktop locker

Dataflex, fabrikant en ontwerper van ergonomische werkplekaccessoires heeft naast de European Design Award nu ook de fel begeerde Red Dot design award 2024 ontvangen voor haar nieuwe Bento® desktop locker. De innovatieve Bento® desktop locker is de eigentijdse opvolger van het klassieke ladeblok, opnieuw ontworpen voor activiteit gebaseerde werkomgevingen en modern werk. De locker wordt eenvoudig aan een bureau gehangen en beweegt met het blad mee. De afsluitbare lade houdt kostbaarheden altijd binnen handbereik. 

Tot ziens omslachtige ladeblokken, hallo slimme opslag. De nieuwste toevoeging aan de Bento-collectie, de Bento® desktop locker van Dataflex klemt eenvoudig op uw bureaublad met rubberen pads die ervoor zorgen dat het uw bureau niet beschadigt. Een afsluitbare, stevige stalen constructie met zachte PET-inlays houdt uw waardevolle spullen veilig en beschermd.

De desktop locker maakt vloerruimte vrij door de rommel van een ladeblok te verwijderen, maar is nog steeds voldoende ruimte om uw telefoon, sleutels en andere benodigdheden, zoals boeken en mappen, in op te bergen.

"Nu steeds meer bedrijven de principes van Het Nieuwe Werken omarmen, zoals werken op afstand als standaard, is er een groeiende behoefte aan oplossingen die deze nieuwe realiteit weerspiegelen", legt Dataflex Product Designer, Wilkinson Gonzalez, uit. "Daarom denken wij dat de Bento® desktop locker steeds relevanter zal worden in de werkruimte en -cultuur van vandaag - en morgen."

De innovatieve Bento® desktop locker is de eigentijdse opvolger van het klassieke ladeblok, opnieuw ontworpen voor activiteiten-gebaseerde werkomgevingen en modern werk. Berg uw spullen op in deze prachtig ontworpen persoonlijke locker dat met uw zit-/stawerkplek meebeweegt. Alles binnen handbereik, en wanneer u niet aan uw bureau zit, veilig opgeborgen in de afsluitbare lade met softclose sluiting. De haak aan de zijkant houdt ook uw rugzak of (aktetas) van de vloer, en met de optionele USB-A+C snellader blijven uw apparaten opgeladen en klaar voor gebruik.

Uit voorraad leverbaar!

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor meer details of voor een vrijblijvende offerte bij meerdere stuks: tel. 088 - 638 23 57. 

Breedte: 25,4 cm
Diepte: 36 cm
Hoogte: 40,7 cm
Gewicht: 11 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen