Dataflex

Dataflex

Bij Dataflex helpen we u graag uw potentieel volledig te benutten. We zijn ervan overtuigd dat als een werkplek perfect bij u past, u zich ook op het werk thuis zult voelen. “Feeling at work”, noemen wij dat.

Onze producten hebben de ideale balans tussen functionaliteit, ontwerp en prijs. Maar geen zorgen: ons streven om ergonomische computerwerkplekken te helpen creëren voor ieder budget gaat nooit ten koste van onze toewijding aan kwaliteit.

Wij ontwerpen producten die ergonomie, technologie en werkplekken met elkaar combineren. We noemen ze dan ook ergonomische computerwerkplekaccessoires. Het zijn producten voor iedere dag, ieder budget en iedere medewerker: van freelancers tot multinationals en van fabrieken tot banken. En dit alles met vriendelijk advies, uitstekende service en professionele ondersteuning. Aangezien we nooit concessies doen aan kwaliteit, hebben we zelfs internationale erkenning verworven voor onze technische normen en opvallende ontwerpen.

En dat allemaal met maar één doel: u te helpen bij het realiseren van een comfortabele, gezonde en inspirerende werkplek die perfect bij u past.

Wij werken al bijna 40 jaar in deze branche en hebben ons inmiddels ontwikkeld tot specialisten binnen ons vakgebied. Vandaag de dag ontvangen zowel onze technische normen als onze opvallende ontwerpen veel lof. We bezitten zelfs een zeer gewilde ISO-certificering voor onze productontwikkelings-, productie-, montage-, verkoop-, en leveringsprocessen en hebben daarnaast een aantal ontwerpprijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award en de iF Award.

U komt onze producten overal ter wereld tegen bij ondernemingen die investeren in het welzijn van hun medewerkers. Maar niet alleen daar, want we hebben loyale Dataflex-klanten in alle denkbare sectoren: van de uitdagende omgeving van de gezondheidszorg en van de fabricage tot de veeleisende wereld van de luxeproducten en van het onderwijs.

Wij streven niet alleen naar duurzame relaties, maar ook naar een duurzame planeet. We doen er alles aan om altijd transparant te zijn, om te allen tijde integer te werken en om continu respectvol om te gaan met de gemeenschap en het milieu. Voor ons is het dan ook belangrijk om samen te werken met partners die deze ambities delen.

Wij verkopen onder andere: Monitorarmen, Computerhouders, Monitor standaarden, Kabelmanagement, Notebook verhogers en nog veel meer.