Chairs & More Cacao houten stoel

€325,00 Excl. btw
€393,25 Incl. btw
Artikelnummer: Cacao L
Levertijd: 4 weken

Chairs & More Cacao stoel van Essen hout

Een retro stijl kenmerkt de Cacao collectie die bestaat uit een stoel, kruk en fauteuil. De mix van materialen en design maken deze collectie ideaal voor zowel projectomgevingen als die. Cacao is ook verkrijgbaar met het essenhouten frame in een keuze aan afwerkingen: naturel of walnoot gebeitst, of mat gelakt zwart, wit, signaalgeel of verkeersgrijs. De Cacao stoel is leverbaar in een uitvoering met armleggers en zonder armleggers. Verder bestaat er in deze serie ook een kruk met zithoogte 65cm of 80 cm.

De stoelen zitten per 2 verpakt in een doos. De genoemde prijs is de prijs per stoel.

Klik HIER voor alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Dario Delpin

Over Chairs & More: Chairs & More, een jong bedrijf opgericht in 2007 om tegemoet te komen aan de moderne behoeften van de contractmarkt, presenteert zich onmiddellijk op de internationale markt met zijn lineaire designcollecties zoals de So Pretty fauteuil en de Gotham stoel. De aandacht voor comfort, de kwaliteit van de materialen en de zorgvuldige productie laten het bedrijf snel groeien door elk jaar nieuwe collecties aan te bieden en feedback te krijgen van de markt en de internationale pers die hun sterke persoonlijkheid en constante inzet om te zoeken naar nieuwe productconcepten erkent.

"Wij richten ons tot degenen die kiezen voor design maar het comfort niet uit het oog verliezen, tot degenen die worden aangetrokken door originaliteit maar geen overdaad willen, tot degenen die kwaliteit zoeken en de bereidheid tot samenwerking waarderen, in het besef dat service een fundamenteel onderdeel is van wat wordt aangeboden"

Breedte: 48 cm
Diepte: 57 cm
Hoogte: 79 cm
Zithoogte: 46 cm
Gewicht: 6 kg - 7,5 kg
Materiaal: Hout, kunststof
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen