Chairs & More

Chairs & More is een jong bedrijf, opgericht in 2007, met als doel om aan de moderne behoeften van de contractensector te voldoen, streeft Chairs & More nu naar de internationale markt met zijn eigentijdse en originele ontwerpen. Elke collectie heeft een eenvoudige en lineaire stijl, maar straalt originaliteit uit.

De stoelen worden exclusief vervaardigd in Italië. De verscheidenheid aan modellen en het gebruik van verschillende materialen is een kenmerkende eigenschap van het bedrijf. Chair & More gebruikt de meest innovatieve materialen en ambachtelijke technieken, zoals de in nautisch touw handgeweven Jujube-collectie, of het technologische en innovatieve PolyPlus polyurethaan van de Churros-bank. Elk product biedt de hoogste kwaliteit. Kijk bijvoorbeeld een bij de Chairs&More Chips lijn, of de heerlijke Chairs&More Babah lijn.

Omdat de Chairs & More collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.