BuzziSpace BuzziHug akoestische werkruimte

€3.498,00 Excl. btw
€4.232,58 Incl. btw
Artikelnummer: BuzziHug
Levertijd: binnen 8 weken

BuzziHug akoestische werkruimte

De BuzziHug akoestische werkruimte van BuzziSpace balanceert perfect tussen een semi-afgesloten privacy-cabine en een individuele sta-werkplek. Dankzij de volumineuze gestoffeerde behuizing dempt BuzziHug effectief overmatig geluid en fungeert het tegelijkertijd als een onverwacht ontwerpelement in elke werkruimte. Net als een warme omhelzing creëert BuzziHug direct een gezellige en veilige werkomgeving voor medewerkers om te videobellen of om geconcentreerd te werken.

Met bezetting voor één biedt deze semi-gesloten akoestische oplossing bovendien een privé-werkruimte terwijl fysieke afstand wordt gegarandeerd. Dankzij de compacte en organische structuur is het eenvoudig om meer dan één BuzziHug te combineren om open ruimtes te verdelen en een visueel verbluffende sfeer te creëren terwijl het absorberen van geluid eenvoudig is.

De BuzziHug is in vele kleuren leverbaar. Als de kleur van uw keuze er niet bij zit kunt u ons altijd bellen voor de bestelling van een andere kleur op 088 - 638 23 57.

Klik HIER voor alle informatie.

Design: BuzziSpace Studio

Breedte: Ø 83 cm
Diepte: Ø 83 cm
Hoogte: 190 cm
Gewicht: 33 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen