BuzziSpace BuzziBalance poef

€1.669,00 Excl. btw
€2.019,49 Incl. btw
Levertijd: 4 weken

BuzziBalance poef

BuzziBalance poef creëert een niet-traditionele omgeving die mensen bij elkaar brengt. Hij provoceert vreugde en een gesprek. De BuzziBalance familie biedt zowel een zit- en staande element. Terwijl je er op zit wordt de BuzziBalance pouf een spier activator. Als je op de BuzziBalance balanceert worden geest en het lichaam gewekt.

Zittend op de BuzziBalance, een rockende poef in kleine en grote versie, worden de voordelen van doelgerichte uitrekken naar de werkplek gebracht. De gestoffeerde zitting biedt ook akoestische voordelen.

De perfecte oplossing voor creatieve hubs in kantoren, horeca of residentiële woningen. BuzziBalance biedt het beste van beide werelden. Strek je benen voor een snel telefoontje of kom samen en rock weg tijdens een creatieve sessie. De BuzziBalance poef  is er in twee maten: Ø 55 cm, Ø 97 cm.

Klik HIER voor de folder.

Omdat de BuzziBalance in zeer veel stoffen en kleuren te leveren is, hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle bekledingen (zoals leder) leveren. Bel voor alle mogelijkheden 088 - 638 23 57.

Design: 13&9 Design

Breedte: Ø 56 cm - Ø 98 cm
Diepte: Ø 56 cm - Ø 98 cm
Hoogte: 38 cm
Gewicht:
Materiaal: Esdoorn hout, schuim SG35.5/SG16.3
Aanvullende informatie:
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen