Erik Jørgensen

Bij Erik Jørgensen Møbelfabrik (tegenwoordig Fredericia na de overname in 2022) willen we meubels maken die lang meegaan. Niet alleen voor gebruik, maar ook om onze omgeving te verfraaien en onze ogen te openen voor nieuwe manieren om meubels te zien en te maken. Een passie voor design en goed vakmanschap is wat Erik Jørgensen Møbelfabrik kenmerkt.

Een meubel is een uitnodiging voor u om te genieten van een hoog niveau van vakmanschap, prachtige details en design. Daarom besteden we in onze productie aandacht aan elk detail in al onze meubels. Het is belangrijk voor ons dat elk stuk van Erik Jørgensen perfect is, en we hebben een speciale kwaliteitscontrole die ervoor zorgt dat elk item perfect is. We werken met de beste leveranciers om ervoor te zorgen dat onze meubels van de hoogste kwaliteit zijn.

In de Jørgensen collectie treft u onder andere de bekende Ox Chair, maar ook de iconische Corona lijn en de Queen stoelen. Kortom: een prachtige lijn met design stoelen en design banken.

Omdat de Jørgensen collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.