Babel D

BABEL D is in 2022 opgericht door jonge ondernemers om buitenmeubilair te produceren, vertegenwoordigt de synthese tussen een lange ervaring in metaalbewerking en de ecologische behoeften die de keuzes en het gedrag van de huidige en toekomstige generaties consumenten sturen.

Bij BABEL D creëren we nieuwe codes voor meubels, net zoals we dat al meer dan 40 jaar doen in andere sectoren. De zoektocht naar authenticiteit duwt ons over traditionele grenzen heen: we zijn provocerend en visionair.

De esthetiek, het comfort, de duurzaamheid en de ecologische compatibiliteit van onze meubelen inspireren onze ontwerpen, die technologie en emotie combineren om comfort en gezelligheid in uw tuin of op uw terras te brengen.

BABEL D gebruikt metalen (staal, aluminiumlegeringen, roestvrij staal) voor de productie van haar meubilair omdat deze een lange levensduur garanderen. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden gerecycled. De beschermende behandelingen, die het behoud van het product en de esthetische integriteit garanderen, worden uitgevoerd met niet-vervuilende materialen en technieken die gecertificeerd zijn door de relevante leveranciers.

We werken intensief samen met onze ontwerpers, mensen van verschillende nationaliteiten, culturen en ervaringen, die elk detail hebben beoordeeld en elke productie of functionele opmerking hebben geaccepteerd. Het BABEL D project maakt gebruik van diversiteit, afwisselende harmonieën en contrasten. Het resultaat is ogenschijnlijk onlogisch maar vol onuitputtelijke energie