Babel D Gao metalen buiten tafel

€860,00 Excl. btw
€1.040,60 Incl. btw
Artikelnummer: GAOTQ080+M
Levertijd: 4-6 weken

Babel D Gao metalen tafel (voor buiten)

Een slanke stalen structuur, lijnen die doen denken aan de Bauhaus-school en een verscheidenheid aan types geven de Gao metalen tafels van Babel D een buitengewone elegantie.

De stalen structuren van alle onderdelen uit de Gao-reeks worden beschermd door een antiroestprimer (of galvanisatie op aanvraag) en geverfd met een zeer resistent polyester poeder.

De corrosiebehandeling door middel van een primer (of galvanisatie op aanvraag) en polyester poedercoating zijn zeer goed bestand tegen barre weersomstandigheden en garanderen een lange levensduur van deze eettafel met behoud van de esthetische kwaliteit.

BABEL D biedt zorgvuldig geselecteerde materialen en afwerkingen om te voldoen aan de eisen voor buiten. Onze meubels van staal en aluminiumlegering hebben een polyester poedercoating in een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet.

Deze tafel is leverbaar in acht frisse kleuren en is bij uitstek geschikt voor intensief horecagebruik. De tafel is er ook in een ronde uitvoering. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten.

Optioneel is de tafel ook verkrijgbaar met een HPL blad.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of voor meer informatie: tel. 088 - 638 23 57.

Of klik HIER voor een vrijblijvende offerte bij aanschaf van meerdere stuks.

Design: Denis Barbiero | 2022

Breedte: 80 cm - 140 cm - 180 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Metaal
Aanvullende informatie: Geschikt voor buiten gebruik
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen