Bralco Gate modulair bureau eiland

€744,00 Excl. btw
€900,24 Incl. btw
Artikelnummer: TA.1617.00
Levertijd: 3 weken

Bralco Gate bureaueiland

Om een kantoor efficiënt in te richten en een eigentijdse uitstraling te geven. Om open ruimtes een meer prestigieuze noot en maximale functionaliteit te geven. Het Gate dubbel bureau biedt veelzijdigheid zonder afbreuk te doen aan de stijl. Om de composities af te ronden heeft Bralco een reeks ladeblokken en servicemodules ontwikkeld die vele mogelijkheden bieden.

Het modulaire Gate design bureaueiland van Bralco biedt u prachtig Italiaans design voor een scherpe prijs. Doordat het een modulair systeem is kunt u zo een bureau 2 personen creëren, om er vervolgens een bureau 4 personen of bureau 6 personen van te maken. De Gate-lijn is leverbaar met 6 verschillende kleuren melamine bladen en 3 kleuren poot. De Bralco Gate-lijn is zo gebouwd dat het eenvoudig is uit te breiden met aanbouwtafels, om zo prachtige ruime werkopstellingen te krijgen. De werkhoogte van dit dubbel bureau is 74 cm. De op de foto's getoonde privacy schermen worden niet standaard meegeleverd. Bel ons hierover voor alle mogelijkheden.

Additioneel zijn allerlei oplossingen te bestellen voor kabelmanagement. Simpele kabeldoorvoeren, om uw kabels van uw bureau netjes onder het bureaublad weg te werken. Of een mediabox, waar alle aansluitingen overzichtelijk op het bureaublad zijn gemonteerd, uiteraard netjes weggewerk onder een aluminium klepje. Als laatste de kabelmand, die onder het bureaublad wordt gemonteerd, voor het netjes wegwerken van verdeelstekkers en eventuele routers. Zo ziet het er ook onder het bureau er netjes en overzichtelijk uit en heeft u geen draden "spaghetti".

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor info of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Of klik HIER voor een vrijblijvende offerte

Design: Perin & Topan

Folder:

 

 

 

 

Over Bralco:
"Wij verbeteren het welzijn van kantoormedewerkers. Centraal in onze oplossingen en meubelconcepten staat altijd de mens. Met zijn goede en slechte gewoontes, die even snel veranderen als functiebeschrijvingen en beroepen. Een kantoor is voor ons een plek om te leven, waar men zich lichamelijk en geestelijk goed voelt. Het is een plek om trots op te zijn, die tot in de kleinste details en met alle mogelijke materialen is ingericht volgens een ontwerpidee. Een kantoor is een omgeving die het milieu respecteert. Wij hebben onze filosofie gedeeld met duizenden klanten over de hele wereld en vastgesteld dat veel mensen er hetzelfde over denken. Het is een verhaal dat al generaties lang duurt...
We zouden u het hele verhaal kunnen vertellen, maar nu richten we ons liever op de toekomst."
Breedte: Leverbaar vanaf 80 cm
Diepte: 164 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Melamine blad, stalen poten
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen