Bralco Arche management bureau met dressoir

€5.460,00 Excl. btw
€6.606,60 Incl. btw
Artikelnummer: HS.1808.A1 + HL.1705.4*
Levertijd: 2 weken

Bralco Arche fineer bureau met vast dressoir

Het bureau is het belangrijkste onderdeel van een kantoor. Het vereist essentiële functionele kenmerken zodat het goed presteert, en vervult ook een strategische rol door het karakter van de werkruimte en de persoonlijkheid van uw bedrijf te bepalen. Het bureau moet een perfecte synthese zijn van design en ergonomie. Het schitterende Arche management bureau van het Italiaanse designmerk Bralco biedt dit allemaal. Arche is een synthese van traditie en moderniteit, waarbij de tijdloze klasse van de ringvormige poot wordt verrijkt door bijzonder design.

Het blad van dit directiemeubilair wordt geleverd met echt hout fineer, dat leverbaar is in maar liefst zeven verschillende kleuren. Zelfs de poot is leverbaar met een fineer afwerking. Echt anders dan anders. Het blad is leverbaar in dieptematen van 80cm en 100 cm, terwijl het bureau leverbaar is in lengtematen van 160 cm tot 240 cm. Door de dikte van hert blad heeft het bureau een werkhoogte van 75 cm.

Het dressoir is leverbaar in vier verschillende modellen:

Type A: 2 kastjes met deur, 4 lades, 1 front kastje met deur
Type B: 3 kastjes met deur, 4 lades, 1 front kastje met deur
Type C: 2 kastjes met deur, 2 lades, 1 hangmappen lade, 1 front kastje met deur
Type D: 3 kastjes met deur, 2 lades, 1 hangmappen lade, 1 front kastje met deur

Optioneel is bij dit bureau een mooie leren inlay beschikbaar die meteen een vakje onder het bureaublad verbergt waar kleine bureau artikelen in kunnen worden opgeborgen. In dit compartiment is tevens een USB oplader aanwezig. Makkelijk om je telefoon aan op te laden. Verder zijn er twee 230V aansluitingen aanwezig. Als u de inlay besteld is een kabelgoot niet nodig. Als u de inlay besteld nemen we contact met u op om de kleur van het leer te bepalen.

Ook optioneel is een modesty panel (schaamschot) te bestellen. Dit is er in twee varianten: een dicht blad in de zelfde fineer afwerking als het bureau en een lamellen scherm.

De op de foto's getoonde bladen die half zijn voorzien van leer zijn ook optioneel te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. 

Design: Perin & Topan 
Folder:

 
 
 
 
 
 
Over Bralco:
"Wij verbeteren het welzijn van kantoormedewerkers. Centraal in onze oplossingen en meubelconcepten staat altijd de mens. Met zijn goede en slechte gewoontes, die even snel veranderen als functiebeschrijvingen en beroepen. Een kantoor is voor ons een plek om te leven, waar men zich lichamelijk en geestelijk goed voelt. Het is een plek om trots op te zijn, die tot in de kleinste details en met alle mogelijke materialen is ingericht volgens een ontwerpidee. Een kantoor is een omgeving die het milieu respecteert. Wij hebben onze filosofie gedeeld met duizenden klanten over de hele wereld en vastgesteld dat veel mensen er hetzelfde over denken. Het is een verhaal dat al generaties lang duurt...
We zouden u het hele verhaal kunnen vertellen, maar nu richten we ons liever op de toekomst."
Breedte: 160 cm - 240 cm
Diepte: 80 cm - 100 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen