Belux Koi hanglamp

€1.450,00 Excl. btw
€1.754,50 Incl. btw
Artikelnummer: OI30-14
Levertijd: 1 - 2 weken

Belux Koi ronde hanglamp

Het credo ‘super normal design’ kenmerkt het creatieve denken en doen van Naoto Fukasawa. Dit komt ook tot uiting in het integrerende karakter van de vormen en de verbluffende eenvoud van de KOI design hanglamp van Belux. De essentiële vormgeving communiceert de vanzelfsprekendheid van de functie perfect en staat daarmee voor welzijn, flexibiliteit en veelsoortige bruikbaarheid, aspecten die in de kantoorwereld van vandaag en morgen van het grootste belang zijn.

Het lichtpunt van de KOI kan door zijn ronde, richting neutrale vorm optimaal in elke architectuur worden geïntegreerd. Ondanks het volume komt KOI vederlicht, elegant en stijlvol over. Dit wordt enerzijds gerealiseerd door het gemetalliseerde of witte oppervlak van de lampenkop en anderzijds door de verchroomde, dunne hangende buis. De hanglamp kan naar believen worden ingekort en compenseert zichzelf zelfs bij licht hellende plafonds. Naast de verlengde levensduur en een verbeterde energie-efficiëntie is deze LED versie uitgerust met een doordachte besturing. Hiermee kan het directe en indirecte licht afzonderlijk worden verdeeld.

De lamp wordt standaard geleverd met een "aansluitstang" naar het plafond van 50 cm en heeft een licht warmte van 4000K. Optioneel zijn langere aansluitstangen te bestellen.

Design: Naoto Fukasawa | 2010

 

Breedte: kap Ø 57,6 cm
Diepte: kap Ø 57,6 cm
Hoogte: 50 cm (optioneel andere hoogtes te bestellen
Gewicht:
Materiaal: Staal
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen