Balma Tresta modulaire receptiebalie

€3.650,00 Excl. btw
€4.416,50 Incl. btw
Levertijd: 15 werkdagen

Balma Tresta receptiebalie

Het nieuwe systeem Tresta modulaire receptiebalies van Balma voldoet perfect de behoeften van onze klanten. Dit zijn eenvoudige, pure vormen geaccentueerd door het LED-licht dat het mogelijk maakt om de maximale functionaliteit van de ontvangstruimte te bereiken. Een verscheidenheid aan afwerkingen, een breed scala aan kleuren en texturen en moderne esthetiek dragen bij aan het bijzondere karakter van TRESTA-balies.

Het systeem van Tresta modulaire ontvangstbalies bestaat uit modules die recht of hoekig, hoog of laag zijn. De zijkanten van de toonbanken kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften dankzij een breed scala aan opties: de zijkanten kunnen beide  breed of smal, lang of kort zijn. De bovenkant is gemaakt van lichtgewicht boards in twee universele kleuren: wit en grijs. De fronten van de balies kunnen gemaakt worden van diverse materialen zoals: basic melamine board of naturel fineer, mat en hoogglans gelakte oppervlakken of uiteindelijk, verschillende soorten gelamineerde oppervlakken in veel intrigerende kleuren met een hoogglans. Als gevolg van het hebben van verschillende kleuren of zelfs verschillende technologieën op de fronten van de receptiebalies ziet elk meubel er wel uit uniek.

Een extra functionaliteit wordt geboden dankzij de optionele interieur elementen van de balies, zoals verrijdbare planken voor documenten en gestoffeerde panelen. Het zijn juist deze elementen die de werkplek er overzichtelijk uit laten zien.

Hier bieden wij de balie aan in een melamine uitvoering. De balie is standaard leverbaar met of zonder LED verlichting. Uiteraard leveren wij wel het hele scala aan mogelijkheden.

De balie is 116 cm hoog en 85 cm diep en bestaat uit 3 modules.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor info of het maken van een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Design: Piotr KuchcińskiBreedte: vanaf 160 cm
Diepte: 85 cm
Hoogte: 116 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen