B-Line Tran Tran houten bureau / eettafel

€3.046,00 Excl. btw
€3.685,66 Incl. btw
Artikelnummer: Tran Tran 200 x 100
Levertijd: 2 weken

B-Line Tran Tran design houten eettafel / bureau

Tran Tran is een houten tafel ontworpen om te werken, te vergaderen, te eten: handelingen die in het dagelijks leven herhaald worden en zich opdringen in de nieuwe manier van werken, in eeuwige evolutie, binnen ruimtes die steeds hybride en informeler worden. Het rechthoekige blad met afgeronde hoeken en randen rust op een paar poten die een "A" vormen, bestaande uit twee cilindrische staanders die aan de binnenkant licht zijn "afgesneden": dit type sectie is ontworpen om de dwarsbalk gemakkelijker tussen de poten te kunnen plaatsen.

De tafel wordt in 3 uitvoeringen geleverd: Naturel eiken, black stained eiken en een lichtgrijs MDF blad met naturel eiken poten. Het blad van de tafel is 200 cm, 240 cm of 280 cm lang en altijd 100 cm diep. De werkhoogte van de tafel is 74 cm.

Deze mooie tafel heeft de "Good Design Award 2019" gewonnen.

Design: Maddalena Casadei | 2019

Over het merk: B-Line is een bedrijf, geesteskind van de oprichter, Giorgio Bordin, dat verschillende historische iconen van design op het Italiaanse toneel nieuw leven inblaast. Het gaat om werken die in de loop der jaren zijn verdwenen, verouderd door de niet aflatende gisting van een markt die bol staat van de innovatie. Van de opnieuw in ere herstelde producten hebben sommige geschiedenis geschreven door vele facetten van kunst en design te "besmetten", hun stijl vorm te geven en de stemming van de fabelachtige jaren zestig en zeventig te interpreteren, zodanig dat de jonge ondernemer Bordin ze onmogelijk in de vergetelheid had kunnen laten raken.

Breedte: 200 cm - 240 cm - 280 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 92 kg - 105 kg - 119 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen