Artisan Wu massief houten tafel

€3.163,00 Excl. btw
€3.827,23 Incl. btw

Artisan Wu ovale tafel

De Artisan Wu massief houten ovale design tafel is een schitterende met de hand gemaakte tafel. De tafel is leverbaar in maar liefst 7 verschillende soorten hout. Deze houten design tafels zijn uitermate geschikt om te gebruiken in de horeca. Hij staat al in vele restaurants en bars. En natuurlijk is het ook een prachtig meubel om thuis als eettafel te hebben. De tafel is er in lengtes van 165 cm tot 280 cm en is 100 cm of 115 cm breed. De tafel heeft een vaste hoogte van 76 cm.

De dikte van het blad is ongeveer 4 cm. De poten hebben een de onderkant een diameter van 4x5 cm die naar boven toe oploopt tot 4x8 cm. Het hout wordt afgewerkt in een olie of zeep naar keuze. Standaard wordt er geleverd met een geoliede afwerking. Hierdoor is de tafel eenvoudig te onderhouden door hem af en toe in te oliën met de bijgeleverde onderhoud set.

Omdat er zoveel soorten en maten mogelijk zijn staan niet alle uitvoeringen op de site. Uiteraard verkopen wij wel alle maten en houtsoorten.

Klik HIER voor de folder van deze veelzijdige tafel.

Bel ons voor alle mogelijkheden van deze tafel op 088 - 638 23 57

Design: Studio Pang 

De Bosnische Artisan fabriek is voortgekomen uit de traditionele houtwerk winkel Ćostović, die al haar liefde voor hout en 50-jarige ervaring van houtverwerking in de fabriek heeft overgebracht. Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van hoogwaardige meubelen gemaakt van massief hout, en deze eis van handmatig, ambachtelijk werk is wat ons onderscheidt. Artisan verwierf haar eerste ervaringen met de productie van meubilair voor Nederlandse en Britse ontwerpers en zij begonnen met de eerste eigen collectie in samenwerking met de regionale ontwerpers in 2007. Sindsdien is ons doel geweest om deze filosofie, die ons met elke collectie begeleidt, te bevestigen met elk stuk hout, waarbij elke ontwerper visie en ijverig vakmanschap.

De collectie van Artisan bestaat uit houten design eetkamerstoelen, houten design tafels, houten design dressoirs, houten design kasten en veel meer. Voor elke meubels is er de keuze uit veel houtsoorten. Voor de stoelen is er een ruime keuze aan bekleding van stof en leer die kunnen worden toegepast. Kortom een uitgebreide collectie voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld een restaurant, of conferentie zaal, maar zeker ook voor thuis in de woonkamer of eetkamer.

Breedte: 165 cm - 265 cm
Diepte: 100 - 115 cm
Hoogte: 76 cm
Gewicht:
Materiaal: Massief hout
Aanvullende informatie: Afwijkende maten mogelijk op bestelling
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen