Artisan Invito houten uitschuif tafel

€4.549,00 Excl. btw
€5.504,29 Incl. btw

Artisan Invito uitschuifbare tafel

De Artisan Invito houten uitschuifbare design tafel is een schitterende met de hand gemaakte massieve tafel. De tafel is leverbaar in maar liefst 6 verschillende soorten hout. Deze houten design tafels zijn eenvoudig uit te schuiven. Doordat er twee "extensions" per tafel zijn, kun je de tafel per extension uitschuiven. De tafel heeft een breedte van 94 of 104 cm. De lengte van de tafels in niet uitgetrokken positie is 180 cm, 200 cm of 220 cm. Als je de tafel van 220 cm maximaal uittrekt heeft hij een lengte van 330 cm. Als de tafel maximaal is uitgetrokken zal hij in het midden minimaal doorzakken. De maximale tolerantie voor dit doorzakken is 2 cm. U heeft dan wel een tafel van 330 cm zonder tussenpoot!

Deze tafel is in meer maten leverbaar. Ook afwijkende maten kunnen voor u worden gemaakt. Omdat alle tafels met de hand worden gemaakt is dat geen probleem. Niet alle uitvoeringen staan op de site. Uiteraard verkopen wij wel alle maten en houtsoorten.

Bel ons voor alle mogelijkheden van deze tafel op 088 - 638 23 57

Design: designschneider

Over het merk: De Bosnische Artisan fabriek is voortgekomen uit de traditionele houtwerk winkel Ćostović, die al haar liefde voor hout en 50-jarige ervaring van houtverwerking in de fabriek heeft overgebracht. Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van hoogwaardige meubelen gemaakt van massief hout, en deze eis van handmatig, ambachtelijk werk is wat ons onderscheidt. Artisan verwierf haar eerste ervaringen met de productie van meubilair voor Nederlandse en Britse ontwerpers en zij begonnen met de eerste eigen collectie in samenwerking met de regionale ontwerpers in 2007. Sindsdien is ons doel geweest om deze filosofie, die ons met elke collectie begeleidt, te bevestigen met elk stuk hout, waarbij elke ontwerper visie en ijverig vakmanschap.

Breedte: 160 cm - 220 cm
Diepte: 94 - 104 cm
Hoogte: 76 cm
Gewicht:
Materiaal: Massief hout
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen