Artifort Beso Lounge fauteuil met houten poten

€1.552,00 Excl. btw
€1.877,92 Incl. btw

Artifort Beso lounge stoel met houten poten

Beso, Spaans voor kus, is een veelzijdige stoelenprogramma van de hand van ontwerper Khodi Feiz. De Beso Lounge fauteuil met houten poten van het Nederlandse design Artifort is een compacte maar uiterst comfortabele fauteuil die met zijn vloeiende en pure vorm een aanvulling vormt op tal van interieurs, van woonkamer tot hotellobby. Het 4-poot onderstel is standaard van eikenhout in zes verschillende oliekleuren en is voorzien van witte kunststof vloerdoppen. Optioneel zijn vilten doppen leverbaar. Deze stoel is zeer geschikt voor intensief gebruik, zoals in de horeca of hotels. Optioneel kan de stoel worden uitgevoerd met twee verschillende kleuren/soorten stof. Neem contact met ons op om je te laten informeren over de mogelijkheden.

Om de stoel een nog fraaier uiterlijk te geven is het mogelijk om de stoel te voorzien van sierstiksel. Het sierstiksel (kruissteek of zigzag) is mogelijk in de kleuren zwart, wit, grijs en beige.

In de Beso lijn zijn ook twee modellen met metalen poten. Kijk hiervoor bij de gerelateerde producten onder aan de pagina.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Khodi Feiz | 2016

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 68 cm
Diepte: 74 cm
Hoogte: 84 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht:
Materiaal: Eikenhouten poten. Bekleding Vyva Silverguard
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen