Artifort Beso fauteuil

€519,00 Excl. btw
€627,99 Incl. btw

Artifort Beso stoel

Beso, Spaans voor kus, is een veelzijdige stoelenprogramma van de hand van ontwerper Khodi Feiz. De Beso design stoel is een compacte maar uiterst comfortabele fauteuil die met zijn vloeiende en pure vorm een aanvulling vormt op tal van interieurs, van woonkamer tot hotellobby. De Beso is leverbaar in 2 varianten: met en zonder armlegger. Verder is de stoel leverbaar met 4 verschillende onderstellen. Hier bieden wij het model met 4 poten. Het onderstel is er in heel veel kleuren. Ook hier hebben we slechts een selectie van op de site gezet. De zithoogte van dit model is 47 cm. Klik HIER voor meer informatie.

In de hier aangeboden stof in combinatie met een chromen of black-grey onderstel zijn deze stoelen leverbaar in 4 weken. Andere keuren stof en/of frame hebben een langere levertijd.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Khodi Feiz | 2015

Breedte: 52 cm
Diepte: 56 cm
Hoogte: 82 cm
Zithoogte: 47 cm
Gewicht: 8,5 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen