Züco Little Perillo stoel met kruisvoet en kussen

€930,00 Excl. btw
€1.125,30 Incl. btw
Artikelnummer: PE 0542

Züco Little Perillo stoel met kruisvoet en kussen

De bekende Perillo design stoel van Züco is een lust voor het oog. Deze is nu ook leverbaar in de Little Perillo uitvoering. Ook de Little Perillo nodigt uit om in te gaan zitten. De Little Perillo is de bezoekersstoel die zowel verfijnd als extravagant is. Het zitvlak, de rug, de armsteun en het subframe komen naadloos samen tot een enkele gegoten ontwerp. In een wereld gericht op efficiëntie, de brutale, gebeeldhouwde stoel met een futuristisch gevoel biedt een welkom contrast met de sobere rechtlijnigheid van veel moderne ontwerpen. In deze uitvoering, waarbij de stoel bekleed is met een kussen, is de Perillo leverbaar in 6 opvallende kleuren. Voor het kussen heeft u keuze uit 10 mooie kleuren.  Hij is uitgevoerd met kruisvoet die in de zelfde kleur is als de schaal, of met een verchroomde kruisvoet.

De Perillo staat fantastisch in uw ontvangstruimte, of als eye-cacher voor uw kantoor om uw gasten even op plaats te laten nemen. Maar ook thuis in de woonkamer of op uw werkkamer komt deze opvallende design stoel zeker tot zijn recht.

Omdat de collectie bekleding en leer zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Martin Ballendat

Folder:
 
Breedte: 61 cm
Diepte: 56 cm
Hoogte: 80 cm
Zithoogte: 45 cm
Gewicht: 11,2 kg
Materiaal: Metaal, polyurethaan
Aanvullende informatie: Stofgroep King
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen