van Esch Revolved prullenbak voor afvalscheiding

€242,00 Excl. btw
€292,82 Incl. btw
Artikelnummer: L1
Levertijd: 4 weken

van Esch Revolved afvalscheidingsbak 

De Revolved afvalscheidingsbak van het Nederlandse Van Esch snapt waar het om draait: de minimalistische afvalbakkenserie vormt zich moeiteloos naar commerciële en openbare ruimtes. Zo helpt Revolved XL (100 liter) om afval te scheiden. De design afvalbak van hoogwaardig staal is verkrijgbaar met één, twee of drie compartimenten. De afvalstromen kies je zelf met de los verkrijgbare afvalstroomstickers. Ontwikkeld door het van Esch ontwerpteam.

De Revolved is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat staal met een matte finish. De cilindervormige afvalbak kan dus tegen een stootje en het design past goed in uiteenlopende ruimtes. De kunststof ring voorkomt beschadiging aan de vloer.

Eén, twee of drie afvalstromen? Opgeruimd staat netjes: De Revolved vuilnisbak is verkrijgbaar met één, twee of drie afvalstromen. Kies voor een Revolved met verschillende afvalstromen of plaats meerdere afvalbakken met ieder hun eigen afvalstroom naast elkaar. Geef je eigen draai aan afvalbeheer met de los verkrijgbare afvalstroomstickers. Er zijn stickers voor GFT, restafval, plastic, papier en statiegeld flesjes en blikjes. Geef bij uw bestelling in het opmerking veld aan welke sticker(s) u wenst te ontvangen.

Met de Revolved afvalscheidingsbakken haal je duurzaam Nederlands design in huis. Geen poespas, maar terug naar de essentie met spaarzaam en hoogwaardig materiaalgebruik als uitgangspunt. Het resultaat is een tijdloos en bijna onverwoestbaar product van staal.

De Revolved is er in twee uitvoeringen: de Revolved L (inhoud 70 liter) en de Revolved XL (inhoud 100 liter).

Klik HIER voor de folder.

Wilt u toch meer weten van dit product, of een groot aantal bestellen, neem dan contact met ons op 088 - 638 23 57, of laat uw gegevens hier achter.

Design: Van Esch ontwerpteam

Breedte: Ø 35 cm - 45 cm
Diepte: Ø 35 cm - 45 cm
Hoogte: 71 cm (78 cm met open top)
Gewicht: 5 kg - 6,5 kg
Materiaal: Geëpoxeerd staal
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen