van Esch Butler garderobe

€359,00 Excl. btw
€434,39 Incl. btw
Artikelnummer: Butler 55
Levertijd: 4 weken

van Esch Butler kapstok

Het kledingrek Butler van het Nederlandse designmerk van Esch snapt hoe je een jas in stijl ophangt. Het ontwerp van designer Frans de la Haye springt in het oog door de krachtige, minimalistische vormgeving. Extra handig: de rekken zijn in elkaar te schuiven. De rekken zijn in de kleuren zwart en wit leverbaar in in een breedte maat van 55 cm en 102 cm. De hoogte van de kapstok is 151 cm en de diepte is 44,5 cm.

Bij deze fraaie garderobe kunt u ook de speciale "haken" bestellen. Deze worden geleverd in een set van 3 stuks. Of je kiest voor de Tubulus 100 kleerhangers. Deze worden in zwart of wit geleverd. Afhankelijk van de kleur kapstok zelf. Deze worden per 5 stuks geleverd. Optioneel is bij het model van 55 cm breed een voetenplaat aan te schaffen. Handig om schoenen en tassen op te zetten.

Het krachtige ontwerp van deze kapstok voelt zich thuis in een lobby, kantoor, wachtkamer of kledingwinkel. Maar thuis misstaat hij zeker ook niet. Nog een fijn detail: door de hoekige vorm van de buis blijven de hangers altijd netjes recht hangen en ziet de kapstok er meteen opgeruimd uit.

Ook als je tijdelijk meer rekken nodig hebt kun je ze na gebruik makkelijk in elkaar schuiven, zodat ze maar weinig ruimte in beslag nemen.

Design: Frans de la Haye | 2022

Breedte: 55 cm - 102 cm
Diepte: 44,5 cm
Hoogte: 151 cm
Gewicht:
Materiaal: geëpoxeerd aluminium.
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen