Ultom Prospero bureau met vast dressoir

€3.095,00 Excl. btw
€3.744,95 Incl. btw
Artikelnummer: PR183 / PR184
Levertijd: 6 weken

Ultom Prospero bureau met dressoir

De Ultom Prospero bureauserie is een inrichtingssysteem dat in staat is om werkplekken te creëren waar mensen zich kunnen identificeren met de omgeving (de werkplek is een integraal onderdeel van iemands leven). De verschillende soorten enkelvoudige of gecombineerde bureau's vergadertafels en kasten zijn veelzijdige en functionele ondersteunende elementen voor de effectiviteit van het kantoor.
Hun architectonisch ontwerp is licht en zacht met afgeronde randen en het assortiment afwerkingen (glas, hout en kleur) maakt het mogelijk om ze aan te passen aan verschillende situaties, eisen en persoonlijkheden.

De werkbladen worden ondersteund door metalen frames met onafhankelijke vertakkende draagstructuren of verbonden met het multifunctionele dressoir, waarvan de efficiëntie wordt gegarandeerd door de integratie in het elektriciteitsnet en het computernetwerk door middel van kanalen die onder de kast zijn bevestigd.

Voor de uitvoering van de Prospero bureaubladen kunt u kiezen uit helder glas, mat glas, gelakt hout of gefineerd hout. De houten bladen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren of hout fineer decors. Het werkblad is er in de maten 180 x 91 cm en 200 x 91 cm. De totale breedte van het bureau inclusief het dressoir is 182 cm. Dit bureau is te bestellen met het dressoir links of rechts van u. 

Omdat er zo veel mogelijkheden zijn voor dit bureau hebben we niet alles op de site geplaatst. Uiteraard leveren we dit wel allemaal. Neem voor vragen contact met ons op.

Klik op de Ultom Prospero brochure hieronder en laat u inspireren door alle mogelijkheden en uitvoeringen.

Of bel ons voor info of een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Design: Lorenzo Marcolin

Folder:

Breedte: 180 cm - 200 cm
Diepte: 91 cm/182
Hoogte: 73 cm
Gewicht: 149 kg - 153 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen