Studio Vix Struis design whiteboard

€722,00 Excl. btw
€873,62 Incl. btw
Artikelnummer: ST.9005 - ST.6011 - ST.9016
Levertijd: binnen 4 werkdagen

Studio Vix Struis magnetisch design whiteboard

De Studio Vix Struis magnetische whiteboards zijn stijlvol en veelzijdig. Een vergadertool voor de leukste werksessies. Ideaal om meetings extra inspirerend te maken. Zeker door de multi-functionele flipover die tevens een ‘eye-catcher’ is in elk interieur! Dit design whiteboard, wat optioneel leverbaar is met wieltjes, is leverbaar in 3 kleuren. Door de hoge kwaliteit emaille wat is gebruikt heeft dit krasvrije whiteboard een garantie van maar liefst 25 jaar op het schrijfblad.

U kunt de Struis vrijstaand in de ruimte plaatsen met uitgeklapte poten. Maar als ruimte schaars is, kunt u de elegante achterpoten inklappen en het board tegen de muur gebruiken.

U kunt eenvoudig papier over het bord of de tafel uitrollen, waardoor u kunt brainstormen en plannen op een plezierige en uiterst effectieve wijze zoals u niet eerder hebt meegemaakt!

Het Struis whiteboard is de meest multifunctionele en stijlvolle flip-over voor iedere situatie, persoon en groep het meest geschikte communicatiemedium.

 

Het Struis whiteboard in het kort:

  • Magnetisch Whiteboard met emaille schrijfoppervlak dat krasvast is en wordt geleverd met een indrukwekkende garantie van 25 jaar.
  • Papierroller waarmee u gemakkelijk papier over het bord of de tafel meters lang kan uitrollen (A1-formaat) voor brainstormsessies of planning sessies.
  • Design Flipover is geschikt voor elk formaat flipoverpapier, dankzij de verschuifbare flipoverhaakjes.
  • Bij grotere aantallen kunnen de kleuren op maat worden gemaakt.

Wist u dat schrijven op flip-overs & whiteboards een speels element toevoegt aan elke vergadering: het doorbreekt de eentonigheid van traditionele presentaties. Het ‘in-real-time’ schrijven op een groot stuk papier houdt deelnemers alert en geïnteresseerd. Het voegt een spontaniteitselement toe aan de vergadering en mensen onthouden informatie beter wanneer deze visueel wordt gepresenteerd.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Breedte: 72,9 cm
Diepte: 34,7 cm
Hoogte: 186 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie: Magnetisch
Garantie: 2 jaar (25 jaar op het emaille)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen