Noti Shieldon akoestische fauteuil

€1.881,00 Excl. btw
€2.276,01 Incl. btw
Artikelnummer: SH/1L/TL
Levertijd: 5 weken

Noti Shieldon draaibare akoestische fauteuil

De Shieldon akoestische stoel van Noti is een comfortabele draaistoel, die door de constructie geïsoleerd kan worden van open ruimtes. De hoge rugleuning, verlengd tot aan de meubelzijde, zorgt voor privacy en akoestische bescherming. Het tweede deel van de fauteuil blijft open staan, wat een gemakkelijk contact met de buitenwereld mogelijk maakt.

Deze design fauteuil wordt geleverd in 2 varianten: met de rechter of linker hoge rugleuning, die naadloos aansluit op een bepaalde ruimte. De stoel, uitgerust met het draai- en kantelmechanisme, past zich gemakkelijk aan de voorkeuren van de gebruiker aan en zorgt zo voor een hoog gebruikerscomfort. Shieldon is een ideale oplossing voor commerciële ruimtes, die een passende sociale afstand op gedeelde werkplekken vereisen. De voet wordt strandaard geleverd in zwart metaal. De stoel heeft een zithoogte van 42 cm en is leverbaar in verschillende stofsoorten en kleuren.

Hier is qua bekleding gekozen voor een bekleding van Main Line Flax stof van Camira. Uiteraard leveren wij alle mogelijke stofferingen. Bel ons voor de mogelijkheden.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: Tomek Rygalik | 2020

Breedte: 70 cm
Diepte: 75 cm
Hoogte: 118 cm
Zithoogte: 42 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen