Narbutas Wind bureaustoel met netbespanning

€599,00 Excl. btw
€724,79 Incl. btw
Artikelnummer: SWA350 + SZZ113-E
Levertijd: 3 weken

Narbutas Wind bureaustoel

Ergonomische functies, functionaliteit en een uniek ontwerp om een comfortabelere en productievere werkplek te creëren. Dat is de omschrijving van de Wind ergonomische bureaustoel van Narbutas. "De inspiratie voor dit product kwam voort uit de wens om een eenvoudige maar zeer veelzijdige stoel te maken. Bovendien voelden we de behoefte om dit product een doorslaggevend karakter te geven - een element dat zijn identiteit definieert."

Deze alleskunner is leverbaar in een zwarte en een witte uitvoering. Verder is er een ruime keuze aan netbespanning kleuren en zitting bekleding. Een lendensteun is gemaakt van transparante siliconen en past zich aan de vorm van de rug aan voor een uitzonderlijk comfort.

Verder is de Narbutas Wind bureaustoel voorzien van een set 3D verstelbare armleuningen met een softpad topgedeelte. Het 5-armige voetenkruis is gemaakt van gepolijst aluminium. Verder heeft deze bureaustoel een verschuifbaar zitgedeelte, zodat de zitdiepte optimaal kan worden bepaald. Ook heeft de stoel een gewichtsafhankelijk synchroon mechanisme om rustig achterover te kunnen leunen, met 3 locking positions. 

De Wind bureaustoelen lijn is leverbaar in zeer veel modellen, kleuren en stofferingen. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod op de site te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke modellen en stoffen.

Bel ons voor info of voor een afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Design: Baldanzi & Novelli designers

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat al meer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteit kantoormeubelen nodig voor een scherpe prijs, Dit werd een belangrijkste drijfveer voor het bedrijf.

Narbutas produceert moderne, eenvoudige, hoogwaardige en duurzame kantoormeubels en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen.

Breedte: 70 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 101 cm - 114 cm
Zithoogte: 46 cm - 59 cm
Gewicht: 17 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen