Narbutas Nova Wood hoge vergadertafel

€885,00 Excl. btw
€1.070,85 Incl. btw
Artikelnummer: CNM167
Levertijd: 4 weken

Narbutas Nova Wood hoge werktafel

Met de NOVA Wood werktafels kunt u de gewenste kantoorstijl creëren, of u nu een gevoel van warmte en gezelligheid wilt uitstralen, wilt lijken op een modern loft-interieur of een sfeer van subtiele luxe wilt creëren. Kies uit een brede waaier van kantoor meubels en vorm de vergadertafel die het best bij uw behoeften passen. Naast de hier getoonde hoge werktafel zijn er ook bureaus, bureaueilanden en natuur lijk lage vergadertafels in de Nova Wood lijn.

De Nova Wood hoge werktafel van Narbutas is een strak vorm gegeven tafel. Deze hoge tafel is bij uitstek geschikt om staand aan te vergaderen, of lekker aan te lunchen. Het blad van 25 mm melamine met ABS afwerking, of in HPL uitvoering. De zwarte HPL uitvoering is van het prachtige Fenix materiaal gemaakt, wat fluweelzacht aanvoelt en geen vlekken achterlaat. Ook geen vinger- of handafdrukken. Werkelijk prachtig. Het blad is leverbaar in 160 cm en 180 cm lengte en heeft een breedte van 70 cm. De werkhoogte is 105 cm. De poten zijn gemaakt van massief Essen hout.

WINNAAR VAN DE RED DOT AWARD 2019

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Nova lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat al meer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteit kantoormeubelen nodig voor een scherpe prijs, Dit werd een belangrijkste drijfveer voor het bedrijf.

Narbutas produceert moderne, eenvoudige, hoogwaardige en duurzame kantoormeubels en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen.

Breedte: 160 cm - 180 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 105 cm
Gewicht: kg
Materiaal: Essenhouten poten; 25 mm dik melamine blad; HPL blad
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen