Narbutas Choice modulaire locker met brievenbus

€488,00 Excl. btw
€590,48 Incl. btw
Artikelnummer: C4C185
Levertijd: 15 werkdagen

Narbutas Choice modulaire kluisjes met brievenbus

Kantoorruimten veranderen snel, naarmate meer en meer bedrijven het op activiteiten gebaseerde werkconcept of "hotdesking" -systeem implementeren, waar werknemers hun bureaus delen of er een moeten vinden wanneer dat nodig is. Gezien het feit dat werknemers verschillende activiteiten hebben (individueel of teamwork), gebruiken ze verschillende ruimtes en is toegewezen bureau niet nodig. Het is echter essentieel om een plaats voor uw bezittingen te hebben. Kluisjes komen tegemoet aan de behoeften van werknemers die het grootste deel van hun tijd buiten het kantoor werken, flexibele werktijden hebben, evenals de bewoners en kantoorbezoekers.

We presenteren nieuwe modulaire lockerkasten CHOICE met brievenbus van Narbutas, een veelzijdige oplossing voor veilige opslag van persoonlijke en kantoorartikelen. U kunt uw kluisje personaliseren en verschillende combinaties hebben. CHOICE lockerkasten kunnen een kleurrijk accent zijn in uw kantoor en een expressieve of gereserveerde afbeelding creëren.

Maak de meest geschikte combinaties voor verschillende ruimtes door CHOICE-kastmodules van dezelfde hoogte (917 mm / 1367 mm / 1817 mm) te combineren. Ook kunt u deuren van twee hoogtes en verschillende types combineren, te weten de standaard en de deurtjes met uitsparing voor post of luchtcirculatie (hier aangeboden).

Een verscheidenheid aan maten en soorten boxen voldoet aan verschillende behoeften - van het opbergen van klein persoonlijk en werkgereedschap tot grote voorwerpen. Een handige en veilige plaats om uw persoonlijke spullen te bewaren geeft u gemoedsrust. Pas uw locker aan met extra items zoals metalen planken, een naamkaarthouder of een haak voor kleding.

Optioneel kunnen alle deurtjes een andere kleur hebben, zonder meerkosten. Standaard worden de lockers uitgerust met een draaibaar cijferslot. Optioneel zijn ook digitale sloten leverbaar. Bel ons voor de mogelijkheden.

Klik HIER voor meer informatie over de kluisjes van Narbutas.

Of bel ons voor meer details of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Over het merk: Narbutas is een internationaal bedrijf dat zijn wortels heeft in Litouwen, met zijn administratie in Vilnius en zijn fabriek in Ukmerge. Onze gevarieerde werkruimte oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de moderne werknemer en in hoge mate aanpasbaar. Wij waarderen onze klanten en bieden elk van hen een individuele aanpak. Wij hebben een professioneel netwerk van dealers ontwikkeld, waaronder meer dan 750 betrouwbare internationale vertegenwoordigers van onze producten.

Breedte: 45 cm
Diepte: 50 cm
Hoogte: 182 cm
Gewicht:
Materiaal: 18 mm MFC (melamine) with 1 mm
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen