MDD New School vergadertafel - eettafel

€680,00 Excl. btw
€822,80 Incl. btw
Artikelnummer: NS812
Levertijd: 15 werkdagen

MDD New School vergader - eettafel

Form Us With Love studio heeft de New School tafels ontworpen voor MDD als aanvulling op de stoelencollectie. De ontwerpers hebben het gebogen frame van de stoelen geleend en aangevuld met een serie tafelbladen in verschillende vormen en maten. De eenvoudige vormen en intense kleuren van de tafels zijn gemaakt met interieurs in gedachten en kunnen worden aangepast aan verschillende ruimtes. Ze zijn maximaal praktisch en kunnen in vele contexten worden gebruikt. Functies die zijn ontworpen voor de serie zijn een bureau, een vergadertafel en een bistrotafel, maar ze kunnen allemaal worden uitgebreid met nieuwe toepassingen.

Een prima vergadertafel voor op uw kantoor. Geschikt om vanaf 4 personen aan te laten plaats nemen. De vergadertafel annex eettafel is leverbaar in een lengte van 120 cm tot 360 cm. Vanaf een lengte van 240 cm bestaat de tafel uit 2 delen. De tafel is altijd 80 cm diep en heeft een vaste werkhoogte van 75 cm.

Optioneel is de tafel uit te rusten met elektrificatie. In het aansluitpunt zit dan 1 x 220V stopcontact met 1 x USB-A lader en 1 x USB-C aansluiting. Als u voor de mediabox kiest, hoeft u geen kabeldoorvoer te bestellen. De klep van de kabeldoorvoer/mediabox is alleen in het zwart en wit leverbaar.

De MDD New School tafel is leverbaar in 5 verschillende kleuren linoleum blad.

Klik HIER voor de folder.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. 

Design: Form Us With Love studio | 2021

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 120 cm - 360 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht: 33 kg - 76 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen