MDD New School ronde vergadertafel - eettafel

€496,00 Excl. btw
€600,16 Incl. btw
Artikelnummer: NS80
Levertijd: 15 werkdagen

MDD New School ronde vergader - eettafel

Form Us With Love studio heeft de New School ronde tafels ontworpen voor MDD als aanvulling op de stoelencollectie. De ontwerpers hebben het gebogen frame van de stoelen geleend en aangevuld met een serie tafelbladen in verschillende vormen en maten. De eenvoudige vormen en intense kleuren van de tafels zijn gemaakt met interieurs in gedachten en kunnen worden aangepast aan verschillende ruimtes. Ze zijn maximaal praktisch en kunnen in vele contexten worden gebruikt. Functies die zijn ontworpen voor de serie zijn een bureau, een vergadertafel en een bistrotafel, maar ze kunnen allemaal worden uitgebreid met nieuwe toepassingen.

Een prima ronde vergadertafel voor op uw kantoor. De vergadertafel annex eettafel is leverbaar in een doorsnede van 80 en 100 cm. De tafel van 80 cm heeft drie poten en de tafel van 100 cm heeft vier poten. De tafel heeft een vaste werkhoogte van 75 cm.

De MDD New School tafel is leverbaar in 5 verschillende kleuren linoleum blad.

Klik HIER voor de folder.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. 

Design: Form Us With Love studio | 2021

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: Ø 80 cm - 100 cm
Diepte: Ø 80 cm - 100 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht: 17 kg - 26 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen