Lapalma Auki design bijzettafel

€350,00 Excl. btw
€423,50 Incl. btw
Artikelnummer: P15
Levertijd: 2 weken

Lapalma Auki bijzettafel rond en vierkant

De Auki bijzettafel van Lapalma heeft een karakteristiek X-vormig onderstel. Met zijn elegante strakke lijnen kan de kleine bijzettafel Auki worden uitgerust met een rond of vierkant blad. Ideaal voor thuis, op het werk of in bars, met een geraffineerd ontwerp voor informeel gebruik. Het blad is 60 cm in het rond of in het vierkant. De hoogte van deze mooie bijzettafel is 40 cm.

Bijzettafel met stervoet in aluminium, kolom en fixingplaat in gepoedercoat staal. Glijders van polyethyleen. Tafelbladen in multiplex van berkenhout gefineerd in diverse afwerkingen of in laminaat met zichtbare multiplexrand, of in HPL laminaat van 10 mm. Op aanvraag is de bijzettafel ook leverbaar in 70 cm of 80 cm.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor de mogelijkheden of advies over de toepassingen op 088 - 638 23 57. 

Design: Hee Welling | 2015

Over Lapalma: Lapalma combineert vakmanschap met industriële technieken, efficiënte productie en aandacht voor details en produceert en verkoopt zijn kwaliteitsdesign wereldwijd. Stoelen, fauteuils, krukken en tafels zijn het resultaat van voortdurend onderzoek, gericht op het creëren van werkelijk innovatieve oplossingen die op elkaar inwerken. Meer dan losse meubelstukken zijn het meubelsystemen die mensen met elkaar verbinden. Van materiaalkeuze tot productie, Lapalma is milieubewust. Duurzaamheid is een fundamentele gedeelde waarde: alle producten kunnen worden ontmanteld en gerecycled, het gebruik van kunststoffen wordt geminimaliseerd en in de energiebehoefte van het bedrijf wordt grotendeels voorzien door fotovoltaïsche panelen en een geothermisch systeem.

Breedte: 60 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 40 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen