Klober Connex2 leren bureaustoel

€1.157,00 Excl. btw
€1.399,97 Incl. btw
Artikelnummer: CNX98 + 3803 + 3243
Levertijd: 5 weken

Klöber Connex2 bureaustoel

Met het oog op de demografische ontwikkelingen en de consequenties daarvan voor de toekomstige werkomstandigheden voldoet Connex2 leren bureaustoel van Klöber reeds vandaag aan de eisen van morgen. Dankzij de automatische aanpassing, de uiterst eenvoudige bediening en het uitzonderlijke zitcomfort is Connex2 een betrouwbare partner voor alle mensen op kantoor.

Het design van Connex2 wordt vooral gekenmerkt door lijnen en welvingen van dezelfde vormentaal en soepele rondingen. Het belangrijkste kenmerk is het centrale aluminium element van de rugleuningdrager. De armleuningen vormen een vast onderdeel en zijn dus een sfeervolle blikvanger met meerwaarde. Ze bieden buitengewoon comfort: bij het achteroverleunen bewegen ze steeds mee. Zo houden de armen langdurig en comfortabel contact met de armsteunen.

Connex2 verrast met een geheel nieuwe kleurenvrijheid: de kleuraccentuering van de bedieningselementen. Ze zijn duidelijk herkenbaar en intuïtief te gebruiken: ofwel in klassiek zwart of wit-grijs, ofwel in een opvallende groene of blauwe tint. Dit levert beslist een meerwaarde op in het gebruik van deze functie - en vergroot daarmee het scala van mogelijkheden om de Connex2 aan de gebruiker aan te passen. De kleuren groen en blauw zijn het resultaat van een onderzoek dat is uitgevoerd voor Klöber. Op basis van actuele trends in de werksituatie is een integraal kleurconcept ontwikkeld: te midden van de snelle veranderingen van de werkomstandigheden staan het lichamelijk en geestelijk welbevinden van de medewerkers centraal. Kleuren spelen daarbij een wezenlijke rol, want meer dan 70% van alle informatie nemen wij op via de ogen. Doelbewust toegepaste kleuren of kleurcombinaties maken de werkruimte tot leefruimte. Twee trendwerelden zijn het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de kleurcollectie van de bedieningselementen van Connex2.

De rugleuning is aan de binnenkant met leer gestoffeerd en heeft aan de buitenkant een kunststof schaal.

Deze bureaustoel is er in een zwarte en een wit-grijze uitvoering.

Omdat de collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Jörg Bernauer

Over het merk: Klöber gelooft in zichzelf. In de intelligentie van zijn medewerkers, de kwaliteit van zijn producten en de vooruitstrevendheid van alle afdelingen. Dat geeft ons de moed om onconventionele oplossingen aan te bieden en nooit eerder gemaakte producten op de markt te brengen – en daarmee grenzen binnen de kantoormeubelbranche te verleggen.

Breedte: 70 cm
Diepte: 68 cm
Hoogte: 104 cm - 118 cm
Zithoogte: 40 cm - 54 cm
Gewicht: 18 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen