Flos AIM Sospensione LED hanglamp

€615,00 Excl. btw
€744,15 Incl. btw
Artikelnummer: F00900
Levertijd: 2 weken

Flos Aim LED hanglamp (incl. enkel rozet)

De Flos Aim Sospensione hanglamp is een indrukwekkende lamp, die gereduceerd is naar de essentiële elementen. Een lange kabel hangt van het plafond en is aan een verdere punt nog eens omhoog bevestigd (standaard meegeleverd), zodat het niet op de grond hangt. Aan de kabel zit een lampenkap bevestigd, die dynamisch richtbaar is. Daarmee biedt de Flos Aim Sospensione hanglamp een hoge mate van flexibiliteit. 

De Flos Aim Sospensione hanglampen staan voor energie efficiëntie gecombineerd met hoge kwaliteit. Deze designlampen worden inclusief een extreem energie efficiënte LED geleverd, die maar 16W nodig heeft om met 1250 lumen de lichtprestatie van een 100W gloeilamp te bereiken. Daarbij schittert de spaarzame lamp met een gezellige lichtkleur van warm witte 2700K. De Flos hanglamp is verkrijgbaar in de afwerkingen zwart, wit en gepolijst aluminium plus als dimbare versie (zie dimmer op deze pagina als extra optie). Ze is ook als set van 3 hanglampen beschikbaar.

Hoogwaardige materialen garanderen een langjarig gebruik van Flos Aim Sospensione hanglampen. Zo bestaat de lampbody uit gedraaid, met vloeiend lak gecoat aluminium. De diffusor wordt vervaardigd van optisch polycarbonaat. De binnenreflector bestaat uit ABS, een stevige kunststof.

De AIM hanglamp van FLOS wordt standaard geleverd met een plafond rozet voor een enkele lamp. Als u meerdere AIM hanglampen wilt ophangen kunt u er optioneel een "multi - rozet" bij bestellen, deze zijn geschikt voor maximaal 3 AIM lampen. 

Design: R. & E. Bouroullec | 201

Folder:

Breedte: 24,3 cm
Diepte: 24,3 cm
Hoogte: 21,1 cm
Gewicht: 3,2 kg
Materiaal: ABS, aluminum, polycarbonaat, 20W LED (komt overeen met 100W gloeilamp), lichtkleur 2.700 Kelvin, 1250 lumen
Aanvullende informatie: Dimmer optioneel erbij te bestellen, geleverd incl. enkel plafond rozet voor 1 lamp
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen