Fantin Frame metalen keukenblok 2 deurtjes en Fenix top

€5.999,00 Excl. btw
€7.258,79 Incl. btw
Artikelnummer: FR85+FRB35F+FRB10C
Levertijd: 6 - 8 weken

Fantin Frame keukenblok met Fenix werkblad

De Frame-collectie van het Italiaanse design merk Fantin heeft een minimaal ontwerp, met vierkante buisframes die altijd zichtbaar zijn. De slanke bovenkant is slechts enkele millimeters dik en is van fluweelzacht Fenix gemaakt. Dit modulaire metalen design keukenblok is leverbaar in veel kleuren (meer dan we hier tonen). Ook is er een model met een RVS bovenblad. Deze treft u bij de gerelateerde producten onder aan de pagina.

Hier bieden wij de keuken met een spoelbak met chromen kraan en twee deurtjes. Optioneel is een oven en/of een 2-pits inductie kookplaat bij te bestellen. De oven en de kookplaat zijn van het merk Electrolux. Heeft u toch liever een magnetron, afwasmachine of wijnkoeler is dat ook mogelijk. Ook andere merken apparatuur zijn mogelijk in te bouwen in dit strakke keukenblok.

De keuken wordt afgeleverd en gemonteerd, met uitsluiting van het aansluiten van de kraan en de afvoer. Indien u de keuken los in de ruimte wilt plaatsen moet u de optionele achterplaat bijbestellen.

Klik HIER voor veel meer mogelijkheden in deze lijn.

Voor extra info, offertes of voor het maken van een afspraak kunt u ons altijd bellen. We helpen u graag en komen graag persoonlijk bij u langs: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Salvatore Indriolo | 2018 - 2020

Breedte: 128 cm
Diepte: 67 cm
Hoogte: 89 cm
Gewicht:
Materiaal: Metaal
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen