Extremis Pantagruel ronde tafel met bank

€6.415,00 Excl. btw
€7.762,15 Incl. btw
Artikelnummer: Pantagruel Picnic tafel met bank

Extremis Pantagruel tafel met bank

Indien je vertrouwd bent met de 16de-eeuwse literatuur, dan heb je wellicht al eens gehoord over de verhalen van de reus Gargantua en zijn zoon Pantagruel. De innovatieve Gargantua-tafel was het eerste ontwerp waarmee we ons merk lanceerden. Deze tafel verdiende dus zeker een waardige opvolger, niet? Deze ronde tafel van de tweede generatie verbergt een ingebouwd draaiplatform. Zo heb je alles binnen handbereik door even aan het plateau te draaien. Je hoeft dus niet langer over je collega's heen te leunen om bij het zout te kunnen. Je stoot ook geen drankjes meer om op restaurant. De Pantagruel maakt van elk samenzijn een succes.

Aan de ronde Pantagruel-picknicktafel van Extremis is plaats voor acht mensen. Het kader heeft een gepoederlakte of thermisch verzinkte afwerking en vormt samen met het hout van het tafelblad en de banken een duurzame picknickcombinatie voor buiten. De Pantagruel tafel is in het midden ook voorzien van een draaiplateau, zodat je eten en drinken gemakkelijk kan doorgeven.

Het blad heeft een doorsnede van 146 cm en is 75 cm hoog. Het draaibare midden plateau is 70 cm in doorsnede. De totale doorsnede van het meubel is 227,5 cm.

Optioneel is een parasol bij te bestellen die in het midden geplaatst wordt geplaatst. Bel voor alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: Dirk Wynants

Breedte: Ø 227 cm, blad Ø 146 cm
Diepte: Ø 227 cm, blad Ø 146 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht: 155 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen