Estetica home Numo stoel met beklede zitting en rug

€410,00 Excl. btw
€496,10 Incl. btw
Levertijd: binnen 8 weken

Estetica home Numo stoel met beklede rug en zitting

De Numo-stoel van Estetica home is een origineel voorstel dat elke liefhebber van moderne meubeloplossingen zal bekoren. Dit model past zeker in modernistische en stijlvolle ruimtes. Met een luxueus meubelstuk als de Monti stoel creëer je een unieke comfortzone in elke kamer. Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om hem aan te passen aan individuele behoeften, dankzij de beschikbaarheid van een breed scala aan kleuren en bekledingspatronen.

Het hele productieproces, van het verkrijgen van hout, via het selecteren, drogen en verwerken ervan, tot het verkrijgen van het eindproduct in de vorm van een stoel, vindt plaats in ons bedrijf. Voor de productie van stoelen en tafels worden materialen van de hoogste kwaliteit van gerenommeerde Europese bedrijven gebruikt, wat de kwaliteit van de gefabriceerde producten aanzienlijk verhoogt. Het gebruik van hoogwaardige fittingen en materialen beïnvloedt het uiterlijk, de duurzaamheid en de stabiliteit van de stoelen. De zithoogte van deze stoel is 48 cm.

Omdat er qua bekleding en houtsoort zeer veel mogelijk is hebben wij een keuze gemaakt die we op onze site hebben geplaatst. Uiteraard leveren wij wel alle mogelijke stoffen en leren bekleding op deze stoel.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57, of vul HIER uw verzoek in.

Breedte: 51 cm
Diepte: 55 cm
Hoogte: 82 cm
Zithoogte: 48 cm
Gewicht:
Materiaal: Hout, afhankelijk van keuze + stoffering
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen