Emmegi Radar poef

€449,00 Excl. btw
€543,29 Incl. btw
Artikelnummer: 9RPN90000M
Levertijd: 5 weken

Emmegi Radar poef in meerdere uitvoeringen

Communicatie tussen mensen, het delen van ideeën en kennis, zijn nauw verbonden met een toestand van milieu-welzijn, dat wil zeggen met hoe we de omgeving als een vertrouwde factor beschouwen.
Per definitie eclectisch, vrij van alle compositiebeperkingen. Radar-poefs van Emmegi openen zich voor oneindige formele en chromatische combinaties, terwijl ze zorgen voor een ontspannen en comfortabele poef.

De bijzondere afgeronde en convexe vorm aan de bovenkant, de zachte en conische lijn van de structuur, is de eerste onderscheidende noot van het modulaire systeem van Radar poefs; een stilistische keuze die past bij banken en fauteuils en kamers een elegant en creatief karakter geeft. De Radar-poefcollectie is verdeeld in zes modules. Ze zijn ontwikkeld in lineaire poefs die plaats bieden aan 1, 2, 3 personen, terwijl de specifieke geometrieën van de L-vormige, driehoekige of vierkante poefs ontworpen zijn voor 2 tot 4 personen en zo een conversatie-eilanden vormen die een groep mensen kunnen verzamelen of scheiden.

De interne structuur is gemaakt van polyurethaanschuim, terwijl de basis is gemaakt van MDF bedekt met zwart kunstleer en uitgerust met antislip viltkussens.
Alle poefs kunnen worden besteld met een optionele 5V A+A USB-aansluiting geïntegreerd in de structuur (niet beschikbaar voor de 1-zits).

De Radar-poefs, ontworpen om informele omgevingen, loungeruimtes, gemeenschappelijke en multifunctionele ruimtes in te richten, interpreteren de tijdgeest, stimuleren aggregatie en de ontwikkeling van interpersoonlijke relaties, waardoor een informele sfeer ontstaat.
De brede beschikbaarheid van stoffen en afwerkingen stimuleert de grootst mogelijke creativiteit en geeft omgevingen een karakter dat altijd up-to-date is.

Klik HIER voor de folder en HIER voor alle mogelijke stofferingen.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze poef op 088 - 638 23 57.

Design: Claesson Koivisto Rune

Breedte:
Diepte:
Hoogte: 43 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen