BuzziSpace Picnic Workbench

€5.526,00 Excl. btw
€6.686,46 Incl. btw
Artikelnummer: BuzziPicNic WorkBench Wood

BuzziPicnic Workbench

De BuzziPicnic vergadertafel van BuzziSpace is de eerste "indoor" picknicktafel. Ga je gang, ga picknicken op kantoor! Nu kun je werken, een vergadering houden, lunchen of van een biertje genieten met uw collega's aan dezelfde multifunctionele tafel. Open de ramen en steek de barbecue aan!

BuzziPicNic steelt de show door zijn massief houten materiaal en innovatieve functies. Hij is echt ontworpen met oog voor detail. Combineer verschillende BuzziPicNic modellen om te ervaren hoe ze je kunnen helpen om beter samen te werken.

Houd je mobiele toestel altijd bij de hand door ze in de vakkundig uitgesneden uitsparingen te schuiven. Om je hongerige toestellen te voeden, plug je een lader in de geïntegreerde elektriciteitsdozen die mooi verborgen zitten onder stevige houten deksels.

Deze multifunctionele tafel wordt geleverd met een massief houten blad in veel kleuren. De afmeting van de tafel is 320 cm x 160 cm en is 75 cm hoog. Standaard is de tafel voorzien van 4 kabeldoorvoeren. Het frame van de tafel wordt in de zelfde kleur geleverd als het blad.

Bel voor meer info of een vrijblijvende afspraak op tel. 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Breedte: 320 cm
Diepte: 160 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht:
Materiaal: Hout
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen