Vluv

Het VLUV-project is de nieuwste ontwikkeling van HOCK. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert stijlvolle producten voor activiteit en leven. HOCK - Style in motion werd in juni 2009 opgericht door creative master mind Kristof Hock.

Voordat Kristof een eigen bedrijf oprichtte, was hij productontwikkelaar en werkte hij ook als veelgeprezen conceptontwikkelaar bij verschillende internationale bureaus, waar hij tal van reclamecampagnes maakte. Hij is een echte perfectionist met een passie voor geavanceerd en minimalistisch design en kwam met het idee om buitengewone producten in Duitsland te ontwikkelen en te produceren medio 2008.

Het ontwerpen van een aantrekkelijk product is veel moeilijker dan het lijkt: je moet de juiste materialen gebruiken en de perfecte balans vinden tussen vorm en functie, om emoties binnen mensen te inspireren en hun interesse te boeien. Onze passie voor de beste natuurlijke materialen is de hoeksteen van onze merkfilosofie en zorgt ervoor dat we ons onderscheiden in een wereld vol synthetische en kunstmatige producten.

We gebruiken alleen de beste grondstoffen om onze producten te maken en halen waar mogelijk alle materialen lokaal op.

Het is onze inzet om duurzaam en milieuvriendelijk te produceren, met minimale chemische processen - bijvoorbeeld voor de productie van onze VLUV VELT "Made in Germany".