Softrend

Softrend is een meubelfabrikant uit Estland die sinds 1997 in bedrijf is. Vandaag de dag zijn ze bekend in heel Europa, en verder.

  • - De banken en bedden van Softrend zijn met de hand gemaakt.
  • - Estisch ontwerp, Ests product: al onze design banken en bedden zijn gemaakt in onze eigen    fabriek in Vääna, in de buurt van de Estse hoofdstad. 
  • - Softrend is een familiebedrijf.
  • - 70% van onze productie is bestemd voor export.

Softrend heeft zich bewezen als de makers van zachte werelden en zij richten hun zachte kracht nu op het vormgeven van werkomgevingen. De manier waarop we vandaag werken, nieuwe soorten werk en de verbreding van de betekenis van werk vragen meer van de werkomgeving dan alleen de bureaus en laden en kasten die ons traditioneel worden opgedrongen. Nieuwe werkcollectieven met nieuwe werkmethoden moeten in staat zijn om hun eigen ding te doen en dieper te werken, om het maximale te halen uit onbevooroordeelde en ongedwongen communicatie. Samen aan nieuwe ideeën te werken en momenten te nemen om te ontspannen en hun gedachten te verzamelen. Als zodanig hebben we een nieuw type werkomgeving nodig die vrij is van ruimtelijke inflexibiliteit en die op de best mogelijke manier kan worden aangepast aan de aard van de taak die wordt aangepakt. Zachte oplossingen maken drukke ruimtes gezelliger om in te verblijven en comfortabeler en handiger in gebruik. Mensen vinden het leuk daar meer te zij: ze zijn gelukkiger en productiever.

Bekende producten van Softrend zijn de akoestische banken uit de August lijn of de akoestische schermen uit de Sigmund lijn.

Omdat de Softrend collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend!

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul HIER uw gegevens in.