Rotaliana

Rotaliana lampen zijn een uitingen van een authentieke en originele productieomgeving, die door middel van het hedendaagse icoon, de lichteenheid, traditie en innovatie, traditionele roots en modern denken combineren. In elk van zijn producten, met hun rijke identiteit van esthetische, functionele en culturele benaderingen, kunnen we een sterk gevoel krijgen van de esthetische neigingen die kenmerkend zijn voor de hedendaagse scène in Italië en, bijna als een denkbeeldige brug, mensen verbinden met producten, bedrijven en met het publiek.

Maar de uitzonderlijkheid van de producten gaat verder dan dit alles: het zijn projecten die de zoektocht naar schoonheid interpreteren, wat nu de smaak is die door een groot deel van de bevolking is verworven, maar met een voorkeur voor een schoonheid die niet beperkt is tot alleen de uiterlijke vorm, de zichtbare impact, maar die moet worden gevuld met een inhoud van hoge kwaliteit.

Een schoonheid, in feite, die ook goed gemaakt is, wat de capaciteiten van het personeel en de ontwerpers van het bedrijf illustreert. Een schoonheid die verder gaat dan de uiterlijke kenmerken en reikt naar objecten met een innerlijke geest die de aarde bevredigt en niet alleen het oog.

Omdat de Rotalian collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en kleuren leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.