Extremis

Extremis werd in 1994 opgericht door Dirk Wynants. De collectie van Extremis omvat uitsluitend designmeubels die noodzakelijk én nuttig zijn. Het zijn 'Tools for Togetherness' die het belang van menselijke interacties, slimme oplossingen en duurzaamheid benadrukken en het leven mooier maken. Daardoor zijn onze designmeubelen geliefd in alle uithoeken van de wereld. Het hoofdkantoor van Extremis is gevestigd in Poperinge, België.

Topdesign, ethisch verantwoorde productie en materialen van hoogstaande kwaliteit, daar staat een eerlijke prijs tegenover. Dat valt niet te ontkennen. Niettemin doen wij doorheen het hele ontwerpproces al het mogelijke om zo eco-efficiënt mogelijk te werk te gaan door transportvolumes en afval te beperken. Elke tool for togetherness heeft met andere woorden al een heel leven achter de rug voor het aan zijn leven bij u begint. Wij kiezen voor een logisch ontwerp, een milieuvriendelijke en degelijke constructie na grondig onderzoek en doorgedreven materiaalkeuze en ten slotte zorgvuldige productie in België. Het resultaat? Een creatie van Extremis is een aankoop voor het leven en soms zelfs een erfstuk voor de volgende generaties.

Omdat de collectie van Extremis zo uitgebreid is hebben wij maar een deel op onze site staan. Uiteraard kunnen wij wel alles van Extremis leveren.