Engelbrechts

Engelbrechts is een meubelfabrikant, die samenwerkt met ontwerpers en andere specialisten om moderne en tijdloze meubels te ontwikkelen voor de scherpzinnige en kwaliteitsbewuste gebruiker.

Ontwerp:
Achter de ontwikkeling van alle Engelbrechts meubelen schuilt een ervaren ontwerper. waar al het overbodige wordt weggesneden - ze werken allemaal met de filosofie om esthetische, sculpturale en functionele meubels te creëren. Ons doel is dat gebruikers dagelijks vreugde vinden in de doordachte details die zijn te vinden op bijna alle meubels van Engelbrechts.

De creatie van meubilair van Engelbrechts is een ambacht, waar traditie en vernieuwing, soms twee tegengestelde krachten, zijn verenigd. In de recreatie, hebben we vaak een vermindering van het verbruik en verfijning van hulpbronnen en functionaliteit verbetering van het materiaal, de productiemethode en de gebruikelijke denkproces.

Engelbrechts levert prachtige design stoelen en design fauteuils. Uitermate geschikt om in te zetten in een professionele omgeving, waar ze intensief worden gebruikt. Maar zeker ook voor thuis zijn de Engelbrechts stoelen een lust voor het oog en een uitnodiging om in te gaan zitten. In de Engelbrechts collectie tref je bureaustoelen, vergader stoelen, conferentie stoelen, lounge fauteuils, wachtkamerbanken en nog veel meer. 

Omdat de collectie van Engelbrechts zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij ervoor moeten kiezen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.