bimos laboratoriumstoelen

Bimos is de toonaangevende fabrikant van de beste industrie- en laboratoriumstoelen in Europa. Al meer dan 50 jaar zorgen we er met onze vakkennis, technische competentie en passie voor dat mensen op elke werkplek productief, gezond en prettig kunnen zitten. Onze uitgebreide portfolio werkstoelen varieert van allround-stoelen voor productieafdelingen tot hoogwaardige laboratoriumstoelen. Wij bieden zitoplossingen die aan de hoogste eisen voldoen.

Werkstoelen van Bimos zijn de ideale zit-oplossing voor werkplekken op productieafdelingen. Ze verleggen de bestaande grenzen op het gebied van bewegingsvrijheid, duurzaamheid en ergonomische kwaliteit. Dankzij de optimale materiaalkeuze en verbindingstechnieken voorkomen de ESD-veilige werkstoelen van Bimos elektrostatische oplading op elektronicawerkplekken. Zo worden zeer gevoelige onderdelen goed beschermd.

Cleanroom werkstoelen van Bimos zijn uniek omdat ze gecertificeerd emissievrij zijn. Zo kan besmetting van producten en processen op betrouwbare wijze worden vermeden.

Kijk voor alle mogelijkheden en meer over bimos op: bimos.com