Balma Bbox akoestische werkplek

€9.555,00 Excl. btw
€11.561,55 Incl. btw
Artikelnummer: W3-001
Levertijd: 6 - 8 weken

Balma Bbox akoestische werkruimte

De Bbox acoustic werkplek van Balma voldoet aan meerdere behoeften tegelijk. Het is een plek waar je in alle rust gesprekken kunt voeren en tegelijkertijd de akoestiek van het hele kantoor positief kunt beïnvloeden. Dit alles gebeurt in comfortabele omstandigheden dankzij het ruime interieur in combinatie met uitstekende akoestiek en ventilatie.

Wat de Bbox onderscheidt is zijn uiterlijk. De buitenpanelen kunnen worden gemaakt van gepoedercoat plaatstaal - trapeziumvormig of geperforeerd, bekleding of vilt, die uitstekende akoestische eigenschappen hebben, of van een plaat die vooral geschikt is op plaatsen waar het belangrijk is om bij andere interieurelementen te passen. De glazen wanden en deuren van de cabine geven de indruk dat je je in een grote, comfortabele ruimte bevindt. De Bbox akoestische ruimtes zijn uitgerust met een handige tafel met een mediapoort, kunnen een voetensteun of een hoge kruk hebben. Ondanks hun aanzienlijke afmetingen kunnen de cabines gemakkelijk verplaatst en gestabiliseerd worden op een door u gekozen locatie dankzij de intrekbare poten.

De Bbox wordt standaard geleverd met een glazen deur en glazen achterwand. De interne afmetingen zijn: 87 x 92 x 201,5 cm. Verder heeft de Bbox 2 ventilatoren en is hij voorzien van verlichting die wordt geactiveerd door een bewegingssensor gedurende 3 minuten. De bovenkant is gemaakt van zwart compact laminaat. Het cabine-interieur is leverbaar in twee kleurversies: licht en donker. De wanden zijn bekleed met een Agava wollen stof, de vloer is bedekt met een tapijt. Optioneel kan de cabine worden uitgerust met een voetensteun of een kruk.

De complete levering en montage is bij de prijs inbegrepen! Ook alle verpakkingsmateriaal wordt weer netje mee retour genomen. U kunt dus meteen aan de slag als ons professionele montageteam klaar is.

Omdat er qua zo veel mogelijk is hebben we dit niet op de site gezet. In onderling overleg wordt de kleur nader bepaald. Hierin is heel veel mogelijk.

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Breedte: 111,5 cm
Diepte: 105 cm
Hoogte: 222,5 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen