Artifort Beso Lounge fauteuil met sledeframe

€1.098,00 Excl. btw
€1.328,58 Incl. btw

Artifort Beso fauteuil met sledeframe

Beso, Spaans voor kus, is een veelzijdige stoelenprogramma van de hand van ontwerper Khodi Feiz. De Beso Lounge fauteuil is een compacte maar uiterst comfortabele fauteuil die met zijn vloeiende en pure vorm een aanvulling vormt op tal van interieurs, van woonkamer tot hotellobby. De stoel is leverbaar met 4 verschillende onderstellen. Hier bieden wij het model met sledeframe. Het onderstel is er in heel veel poedercoat kleuren. Hierbij kan worden gekozen tussen een matte afwerking en een glanzende afwerking. Ook hier hebben we slechts een selectie van op de site gezet. Standaard zijn de stoelen uitgerust zonder kunststof vloerdoppen. Optioneel zijn vloerdoppen met of zonder vilt leverbaar.

Optioneel kan er voor worden gekozen om de stoel in twee verschillende kleuren/stoffen uit te voeren. Als u dat wenst moet u contact met ons opnemen zodat we u kunnen informeren wat hier de mogelijkheden zijn.

In de Beso lijn zijn ook modellen met houten poten en stervormige metalen poten. Kijk hiervoor bij de gerelateerde producten onder aan de pagina.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Khodi Feiz | 2016

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 68 cm
Diepte: 74 cm
Hoogte: 84 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht:
Materiaal: Bekleding Vyva Silverguard
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen