Tonone Bridge hanglamp

€987,00 Excl. btw
€1.194,27 Incl. btw
Artikelnummer: Bridge 110
Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Tonone Bridge hanglamp

Met trots voegt Tonone een nieuw product toe aan de lampen collectie: Bridge. Een opvallend ontwerp dat zich onderscheidt van de huidige collectie door een opvallende materiaal en kleur keuze. Toch is het Tonone signatuur, gedurfd en functioneel, duidelijk terug te vinden in het vernieuwde lichtconcept.


Anton en zijn ontwerpteam halen voortdurend inspiratie uit nieuwe technologieën, trends en alledaagse ervaringen. Kijkend naar de huidige collectie, ontstond het idee om een lineaire lamp te ontwikkelen. Een lamp die een grafisch lijnenspel mogelijk maakt en waarmee geëxperimenteerd kan worden met compositie. Met dit in het achterhoofd hebben ze zich laten inspireren door de constructie van een brug.

Wat Bridge zo uniek maakt
Net zoals een echte brug heeft Bridge verschillende steunpunten, waardoor de draagkracht gelijkmatig wordt verdeeld over de lengte. Daarnaast heb je bij Bridge geen stroomdraad dat in het oog springt. De stroom wordt namelijk geleid door staalkabels, waar je de lamp ook aan ophangt. Deze designlamp is gemaakt van gerecycled plexiglas en is naast een opaal kleur ook verkrijgbaar in opvallende neonkleuren. Door de transparantie van het materiaal ontstaat er een interessante gelaagdheid en indrukwekkende lichtopbrengst.

Samenstelling
Wat Bridge bijzonder maakt, is de keuzevrijheid die de consument heeft bij het aanschaffen van de lamp. Bridge is namelijk verkrijgbaar in drie kleurvariaties: Fog White (wit), Lava Orange (fluorescerend oranje) en Toxic Green (fluorescerend groen). Daarnaast is de lamp in verschillende lengtes leverbaar: 110, 150, 180 en 220 cm. Door de keuze in lengte en kleur is Bridge in iedere ruimte toepasbaar.

Dutch Design
Bridge is – net als alle andere lampen van Tonone echt origineel Nederlands design. Oprichter Anton de Groof maakt al sinds 2008 functionele lichtontwerpen, waarin mechanica en ambachtelijke gereedschappen worden gecombineerd. Samen met lokale specialisten is het team van Tonone continue bezig met het verduurzamen van het ontwerp- en het productieproces.

Klik HIER voor de folder

Design: Anton de Groof | 2023

Breedte: 110 cm - 220 cm
Diepte:
Hoogte:
Gewicht: 2 kg - 3 kg
Materiaal: Aluminum, acryl & steel
Aanvullende informatie: Lumen 1492, Kelvin 2700K
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen