Renz Tune modulaire conferentietafel

€21.338,00 Excl. btw
€25.818,98 Incl. btw
Artikelnummer: (2 x T 06) + (4 x T 42)
Levertijd: 6 - 8 weken

Renz Tune modulaire meetingtafel

Aanpassingsvermogen is vereist waar mensen samenkomen om te communiceren. Lezingen, vergaderingen, conferenties, congressen. Het Tune design vergadertafel-systeem van Renz past in elke design omgeving met tal van op elkaar afgestemde tafelvormen en -afmetingen die gecombineerd worden om gladde, uniforme oppervlakken te creëren. Conferentieopstellingen die een aangepaste planning mogelijk maken om groepen en kamers van elke grootte te huisvesten, terwijl het verfijnde, kenmerkende ontwerp consequent behouden blijft. De elegante verchroomde beugelvoeten garanderen veel beenruimte. Goed geplande functionaliteit: een doorlopende functiestrook - optioneel een verschuifbaar leren paneel - houdt de geïntegreerde communicatietechnologie netjes uit het zicht.

De zwarte leren band die op de foto wordt getoond is een optie. Deze is leverbaar met en zonder elektrificatie erin. Deze zijn als optie te kiezen bij deze tafel.

De modulaire vergadertafel die wij hier aanbieden heeft de volgende maten: 430 cm x 220 cm met een werkhoogte van 73 cm. Dit model bestaat uit 6 delen. Andere mogelijkheden zijn ook mogelijk.

Klik HIER voor de folder.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Jehs + Laub

Breedte: 430 cm
Diepte: 220 cm
Hoogte: 73 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen