Thonet S 1092 tafel

€2.485,00 Excl. btw
€3.006,85 Incl. btw
Artikelnummer: S 1092

Thonet S 1092 tafel

Het langwerpige tafelblad van de Thonet S 1092 tafel is aan de kopse kanten voorzien van afgeschuinde kanten en afgeronde hoeken. Het gefineerde model heeft daarentegen rechte kanten. Het frame van dun gebogen vlakstaal heeft een look van zwart gietstaal en zorgt voor stabiliteit, terwijl het dankzij de royale uitsparingen toch heel licht overkomt. Ontwerper Randolf Schott liet zich bij deze tafel inspireren door de historische tafels uit de refters van oude kloosters.

Gezellig en tegelijk functioneel: de massief houten eettafel S 1092 met extra voetensteun is een echt statement. De robuuste tafel heeft een dynamisch en open karakter en is ideaal om aan te eten, werken en spelen. Het hout van tafelblad, de frames van gebogen vlakstaal en de buighoutelementen van de optionele dwarsbalk voor de voeten vormen met elkaar een spannende en afwisselende materiaalmix.

Onderstel van gebogen vlakstaal met een look van zwart gietstaal. Voetensteun van massief hout. Tafelblad naar keuze van gefineerde houtplaat in beuken, essen, eiken of walnoot gebeitst of gelakt of van massief hout in essen, eiken of walnoot geolied. Het blad heeft een maat van 250 x 100 cm en heeft een werkhoogte van 75 cm.

Design: Randolf Schott | 2017

Breedte: 252 cm
Diepte: 102 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht: 80 kg
Materiaal: Metaal, hout
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen