Softrend Intuit akoestische telefooncel

€9.400,00 Excl. btw
€11.374,00 Incl. btw
Artikelnummer: ARK102
Levertijd: 8 weken

Softrend Intuit akoestische werkruimte

Je moet bellen. Maar je hebt liever niet dat het hele kantoor niet meeluistert. De Intuit Booth van Softrend zorgt voor een rustige oase, zodat je je kan concentreren op je gesprek, zonder afleiding. We zagen een kans om van de gewone telefooncel veel aangenamer te maken. Als je al eens tijd hebt doorgebracht in krappe en claustrofobische telefooncellen, dan zal je je verbazen over hoe Booth de ruimte opent. Het speciale trapeziumontwerp verhoogt je cognitief comfort, terwijl en elimineert vervelende echo's. En de schommelende en draaiende zitting geeft u ruimte om te bewegen, zonder uw ellebogen tegen de muren te stoten om de 5 seconden. Booth gebruikt technologie en design om een intuïtieve ruimte te bieden voor jouw speciale taak. Met geluidsabsorberende bekleding en akoestische panelen dempt Booth geluid uit elke richting. Zijn ventilatiesysteem met bewegingssensor systeem en regelbare LED-verlichting helpen je precies de omgeving te creëren waarin je goed werkt. Dankzij zijn wielen kan je hem overal naartoe verplaatsen. Overal in uw kantoor.

De trapeziumvorm van de Intuit Booth is speciaal ontworpen om ruimtelijk aan te voelen. Het stelt je in staat om verschillende posities te kiezen. De brede glazen panelen geven u het gevoel deel uit te maken van uw omgeving, zonder zonder erdoor gestoord te worden. En maken dat de hele cabine vol licht is. U kunt uw stoel schommelen en draaien, je opstelling aanpassen aan wat je moet doen.

Voor de stoffering van de buitenkant kunt u kiezen uit 7 verschillende kleuren. De akoestische binnenwanden zijn te bestellen in 2 kleuren, evenals de vloerbedekking.

Standaard wordt de Intuit Booth geleverd met een stopcontact en een plankje aan de muur. Ook de verlichting en ventilatie zitten bij de prijs inbegrepen. Ook de installatie wordt volledig door ons verzorgd. Als wij weg gaan kunt u bij wijze van spreken meteen een telefoontje plegen in de telefooncel.

Klik HIER voor de product sheet.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: Iseasi

Breedte: 145 cm - 105 cm
Diepte: 118 cm
Hoogte: 230 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen