Softline Planet poef

€471,00 Excl. btw
€569,91 Incl. btw
Artikelnummer: 2-252
Levertijd: 5 weken

Softline Planet poef

De Panet bank van Softline heeft een zeer eenvoudig ontwerp, rustig en comfortabel. Het ontwerp van de poot zorgt voor een luchtige, zwevende look. De Planet lijn bestaat uit drie elementen: hoek, enkel en poef element, waardoor vele combinaties mogelijk zijn die gemakkelijk past in uw huis of bezoekersruimte, zonder op te vallen.

De Planet poef wordt door ons standaard geleverd in 3 stof varianten: felt, felt melange en Vision. Hierdoor heeft u de keus uit 19 verschillende kleuren. De bank staat op een verchroomd frame. De zithoogte van de poef is 42 cm en is 95 x 95 cm.

Optioneel zijn bijpassende banken leverbaar die u als gerelateerd product onder aan de pagina aantreft.

De Planet banken zijn er in zeer veel stoffen en kleuren. Op onze site treft u slechts een zeer beperkte keuze. Voor alle mogelijkheden kunt u hier klikken om op de Softline site te zien wat er allemaal mogelijk is.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze bank op 088 - 638 23 57.

Design: Stine Engelbrechtsen | 2010

Breedte: 95 cm
Diepte: 95 cm
Hoogte: 42 cm
Gewicht: 19 kg
Materiaal: Frame van hout met staal,verchroomde poten
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen